За проекта

ОПИСАНИЕ:

* Жилищен комплекс „City Home Residence“ е проект, който се изгражда на територията на община Елин Пелин, само на 15 километра от София. Намира се в самия център на града. Наблизо има много обществени, културни и търговски обекти. В непосредствена близост до комплекса се намира голям супермаркет, собственост на една от най-популярните хранителни вериги в България – „Фантастико”. Наоколо са училищата и детските градини.

* Проектът “City Home Residence” предвижда изграждането на четири жилищни сгради с обща жилищна площ от 14 415,40 кв.м., разположени на територия от 11 423 кв.м. Във всяка сграда има асансьор. В комплекса е предвидена и търговска сграда. Тя е предназначена да служи на бъдещите обитатели и ще включва лоби бар, нощен бар, ресторант, детска зала, конферентна зала, фитнес зала и спа център.

Жилищните сгради съдържат 238 апартамента; 12 магазина, 170 складови помещения; 28 гаража; 220 паркоместа. В комплекса ще бъде построен охраняем паркинг.

След като бъде изграден, комплексът от затворен тип ще се управлява от инвеститорската компания. Услугата ще включва: – поддръжка на общите части на сградите; поддръжка на зелени площи, водно огледало и паркинг; управление на обслужващата зона (обществена сграда); 24-часова охрана.
Интересът на инвеститорите и частните купувачи към момента е висок.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

* Двете основни автомагистрали на страната, както и главната национална железопътна линия минават през община Елин Пелин. Само на 20 км. (15 мин. с автомобил) е националното летище „София“, а в общината в с. Лесново има и частно чартърно летище на една от най-големите туроператорски компании в България – Албена Холдинг.

 

КОНКУРЕНТНИ ПРЕДИМСТВА:

Комплекс от затворен тип „City Home Residence” се изгражда в крайстолична зона с много улеснен достъп до София-център. Тих и спокоен район, с много много обществени, културни и търговски обекти, детски градини и училища, и в същото време в непосредствена близост до столицата (20 мин. с автомобил, множество автобуси и релсов транспорт).

Инвеститорът следва набирщата скорост в последно време тенденция за избягване на шумния и екологично замърсен град и установяване в регион не толкова натоварен, но позволяващ бърз достъп до удобствата на Столицата. Една тенденция, намерила широко приложение в западния свят.

Община Елин Пелин не е избрана случайно за реализацията на проекта. Общината в последните години бележи изключително динамично развитие. От една страна тя има четиридесет километрова граница със Столична голяма община, което съседство е дало възможност в нея да бъдат съсредоточени голяма част от логистичните центрове на страната. На територията на община Елин Пелин има и много производствени предприятия. Това естествено води до съсредоточаване на трудов потенциал от всички части на България. В същото време съществува остър недостиг на жилища в региона. Това е уловено много внимателно от компанията -инвеститор, която проектира и създава домове, прдставляващи интерес не само за местните млади семейства, не само за хора, чиито работни места са в столицата, но и хора които искат да избегнат натовареноста на София-град. Жилищата предложени от инвеститора „Нова Медия Груп – Инвест“ ЕАД представляват интерес и за частни инвеститори търсещи висока добавена стойност и добра вътрешна норма на възвръщаемост на инвестициите си в жилища с висока рентабилност при наемоотдаване.

Инвеститорът е надежден и разпознаваем. Като техническо изпълнение, сградите са предвидени с висок клас материали и съоръжения. В комплекса се предлагат паркоместа и гаражи. Ще бъде построена и обществена сграда за нуждите на бъдещите обитатели. В нея са предвидени вечерна детска градина, нощен бар, лоби бар, ресторанти и магазини. Ще бъдат изградени водно огледало, детска площадка и богато и стилно озеленяване. Комплексът ще е с всекидневна поддръжка и 24 часова охрана.