ПАРТЕР

Разпределението на апартаментите може да видите ТУК

АПАРТАМЕНТ А.0.1 – ПРОДАДЕН
АПАРТАМЕНТ А.0.2 – ПРОДАДЕН
АПАРТАМЕНТ А.0.3 – ПРОДАДЕН
АПАРТАМЕНТ А.0.4 – ПРОДАДЕН
ГАРАЖ Г.0.1 – 22 КВ.М. – ПРОДАДЕН
ГАРАЖ Г.0.2 – 22 КВ.М. – ПРОДАДЕН
ГАРАЖ Г.0.3 – 22 КВ.М. – 11 000 €
ГАРАЖ Г.0.4 – 22 КВ.М. – 11 000 €