loader image

CITY HOME RESIDENCE

За проекта

Проектът “City Home Residence” включва четири бутикови жилищни сгради с обща жилищна площ от 14 415,40 кв.м., разположени на територия от 10 423 кв.м.
Към момента Сграда „А” е напълно завършена и въведена в експлоатация. Сграда „Б” е на етап Акт 15. Сграда „В“ е в процес на строителство. Цялостно комплексът ще бъде завършен през 2024г. Във всяка сграда има асансьор. В комплекса е предвидена и отделна сграда за ресторант.
„City Home Residence” ще разполага с общо 238 апартамента; 170 складови помещения; 28 гаража; 250 паркоместа, ресторант, фитнес зала, частна детска градина, магазини. В двора на комплекса ще бъдат изградени водно огледало, детска площадка, кучешка градинка, кътове за отдих и богато стилно озеленяване. Комплексът ще е с всекидневна поддръжка и 24 часова охрана. Ще има вътрешен транспорт от и до гр.София само за жители на комплекса.

Комплексът се се управлява от инвеститорската компания. Услугата включва:

– поддръжка на общите части на сградите

– поддръжка на зелени площи

– водно огледало

– 24-часова жива охрана

– видео наблюдение

* Към момента сграда „А” е разпродадена на 100%, в сграда „Б“ се предлагат двустайни обзаведени и оборудвани апартаменти. Свободни ателиета, двустайни и тристайни апартаменти има в сграда „В“. Интересът на инвеститорите и частните купувачи е висок.

Местоположение

Жилищен комплекс „City Home Residence“ е проект, който се изгражда на територията на община Елин Пелин. Намира се в самия център на града. Наблизо има много обществени, културни и търговски обекти. В непосредствена близост до комплекса се намира супермаркет „Фантастико”, две училища и две детски градини.

Двете основни автомагистрали на страната, както и главната национална железопътна линия минават през община Елин Пелин. Само на 20 км. (15 мин. с автомобил) е националното летище „София“, а в общината има и частно чартърно летище на една от най-големите туроператорски компании в страната.

КОНКУРЕНТНИ ПРЕДИМСТВА

Комплекс „City Home Residence” се изгражда в крайстолична зона с много улеснен достъп до София-център. Тих и спокоен район, с много обществени, културни и търговски обекти, детски градини и училища, и в същото време в непосредствена близост до столицата (20мин. с автомобил, множество автобуси и релсов транспорт).

Инвеститорът следва набирщата скорост в последно време тенденция за избягване на шумния и екологично замърсен град и установяване в регион не толкова натоварен, но позволяващ бърз достъп до удобствата на Столицата. Една тенденция, намерила широко приложение в западния свят.

Община Елин Пелин не е избрана случайно за реализацията на проекта. Общината в последните години бележи изключително динамично развитие. От една страна, поради факта, че е съседна на Столична община, а от друга, че в нея са съсредоточени 2/3 от логистичните центрове на страната. Има и много производствени предприятия. Това естествено води до съсредоточаване на трудов потенциал от всички части на България. В същото време съществува остър недостиг на жилища в региона. Това е уловено много внимателно от компанията – инвеститор, която проектира и създава домове, прдставляващи интерес не само за местните млади семейства, не само за хора, чиито работни места са в столицата,но искат да избегнат натовареноста на София-град, но и за частни инвеститори търсещи висока добавена стойност и добра вътрешна норма на възвръщаемост на инвестициите си в жилища с висока рентабилност при наемоотдаване.

Инвеститорът е надежден и разпознаваем. Като техническо изпълнение, сградите се изграждат с висок клас материали и съоръжения. В комплекса се предлагат паркоместа и гаражи.

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis