ЕТАЖ 4

Разпределението на апартаментите може да видите ТУК

А.4.1 ТРИСТАЕН – ПРОДАДЕН
А.4.2 ТРИСТАЕН 90,45кв.м. 63 315€ ЗАПАД/ЮГ
А.4.4 ТРИСТАЕН – ПРОДАДЕН
А.4.5 ТРИСТАЕН – ПРОДАДЕН
А.4.6 ДВУСТАЕН 62,93кв.м. 44 051€ ИЗТОК/СЕВЕР
А.4.7 АТЕЛИЕ 35,93кв.м. 25 151€ ЗАПАД