ЕТАЖ 2

Разпределението на апартаментите може да видите ТУК

А.2.1 ДВУСТАЕН – ПРОДАДЕН
А.2.2 ДВУСТАЕН – ПРОДАДЕН
А.2.3 ДВУСТАЕН – ПРОДАДЕН
А.2.4 ТРИСТАЕН – ПРОДАДЕН
А.2.5 ТРИСТАЕН – ПРОДАДЕН
А.2.7 АТЕЛИЕ – ПРОДАДЕН