Етаж ПАРТЕР

Обща схема на етаж ПАРТЕР може да видите ТУК

ЦЕНА: 769€/кв.м.

АТЕЛИЕ А.0.1 54,30кв.м. – ПРОДАДЕНО
АТЕЛИЕ А.0.2. 59,19кв.м. – СВОБОДНО
АТЕЛИЕ А.0.3. 59,19кв.м. – ПРОДАДЕНО
АТЕЛИЕ А.0.4. 57 кв.м. – ПРОДАДЕНО